top of page

System

Vi lanserar 2023 Q4.

Funktioner

Som entreprenör och företagare vill man aldrig drabbas av stöld. Minskad produktionstid, diftstörningar, försenade leveranser och projekt. 

Pågående rek & stöld

Misstänker ni att ett pågående rek pågår eller att stöld skett? Larma ut till företagare, handlare, tillverkare, transportörer som befinner sig på platsen att vara vaksamma. Om stölden redan inträffat, larma även då. Skulle godset vara påväg att lämna landet använder vi oss av våra internationella partners som involverar färjehamnar, gränspolis, tull och andra internationella aktörer som alla blir aviserade. 

Efterlysningar

Lista era efterlysningar och låt andra företagare veta vad ni efterlyser. Ni tar del av en hel stöldlista på lokal, regional och nationell nivå. 

Notiser 

Genom att förebygga, upplysa och avisera i tidigt skede kan vi dessutom aktivt bekämpa stölder som våra anslutna företagare blivit utsatta för. Det gör vi med effektiva, säkra och digitala AI-metoder där vår operativia grupp och partners inom spårning, identifiering och lokalisering arbetar för att hitta och ta tillbaka stöldgodset till sin ägare. 

Stoppa

Genom att aktivt bekämpa och stoppa stölder kan vi tillsammans med våra företagare påverka en negativ utveckling och trend i Sverige, organiserade stölder mot företag och bolag. 

bottom of page